Streetlife Fashion
Stationsweg 9a en 9b
Zuidlaren
050-4093608
info@streetlife-fashion.nl

Sandwich

Sandwich is down to earth mode voor iedere dag. Elk item heeft een verrassend element, soms opvallend maar vaker subtiel. 

Sandwich maakt mode die je elke dag kunt dragen en die toch vol verrassingen zit. Dit Nederlandse merk bestaat sinds 1983 en gebruikt veel natuurlijke en zachte materialen. Vrouwelijke stijlen worden afgewerkt met onverwachte details die bekend staan als de ‘Sandwich Twist’. Dagelijkse schoonheid is de filosofie van dit merk en dat zie je terug in de authentieke, down-to-earth stijl.

Expresso

Expresso Fashion is een modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Expresso heeft 24 eigen Expresso stores en levert aan ca. 900 retailers in binnen- en buitenland.

Expresso helpt vrouwen om hun sterkste punten te accentueren en zwakke punten geraffineerd te verbloemen. Voor wat de ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid betreft, is Expresso zich bewust van mens en milieu. Dit is dan ook de reden dat Expresso het werk van de Fair Wear Foundation blijvend ondersteunt.

Simclan

Simclan is een bijzondere, levendige en veelzijdige onderneming. Het Duitse modelabel Simclan bestaat sinds 1981 en is onderdeel van de Sommer Asfort Mahi mode Gmbh. Het bedrijf werkt vandaag de dag vooral met verkooppartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserlands, Nederland, Belgie, Engeland, Ierland, Canada en Finland en is uitsluitend via de detailhandel te koop. Simclan presenteert twee collecties per jaar.

Geisha

Eigentijds en eigenzinnig. Geisha is één van de leukste damesmerken van het moment. Een paar keer per jaar komt Geisha met een compleet vernieuwde modecollectie. Jeans, jurkjes en topjes met opvallende prints, speelse details, originele materialen. Van trashy tot glamorous. Altijd verrassend, altijd recht in de roos.

Giulia

Giulia is ons schoenenmerk met deze zomer pumps met 8 en 5 centimeter hak en ballerina's in meer dan 40 kleuren.

SpaXperience

De Streetlife SpaXperience bestaat uit een aantal welnessproducten zoals badzout, voetzout, massageolie, handcreme, body butter en body scrub. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.