Streetlife Fashion
Stationsweg 9a en 9b
Zuidlaren
050-4093608
info@streetlife-fashion.nl

Kenny'S

Kenny S. houdt van je

... en dat sinds 1983, toen ons verhaal begon. Onze wortels liggen nu aan het prachtige Bodenmeer, gelegen in het idyllische Stockach. Hier ontwerpen we met een gepassioneerd team voor zelfverzekerde en optimistische vrouwen zoals jij. Elke maand ontwikkelen we een nieuwe trendy casual look in de maten 34 t / m 48. Actief en blij ben jij net zo enthousiast als wij over frisse kleuren en prints, over nieuwe modethema's, mooie materialen en uitgebreidere modellen met comfortabele pasvormen. Dit is precies wat onze ontspannen, vrouwelijke Kenny S.-stijl definieert.

Yellow Label

Expresso Fashion is een modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Expresso heeft 24 eigen Expresso stores en levert aan ca. 900 retailers in binnen- en buitenland.

Expresso helpt vrouwen om hun sterkste punten te accentueren en zwakke punten geraffineerd te verbloemen. Voor wat de ethische en maatschappelijke verantwoordelijkheid betreft, is Expresso zich bewust van mens en milieu. Dit is dan ook de reden dat Expresso het werk van de Fair Wear Foundation blijvend ondersteunt.

Simclan

Simclan is een bijzondere, levendige en veelzijdige onderneming. Het Duitse modelabel Simclan bestaat sinds 1981 en is onderdeel van de Sommer Asfort Mahi mode Gmbh. Het bedrijf werkt vandaag de dag vooral met verkooppartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserlands, Nederland, Belgie, Engeland, Ierland, Canada en Finland en is uitsluitend via de detailhandel te koop. Simclan presenteert twee collecties per jaar.

Geisha

Eigentijds en eigenzinnig. Geisha is één van de leukste damesmerken van het moment. Een paar keer per jaar komt Geisha met een compleet vernieuwde modecollectie. Jeans, jurkjes en topjes met opvallende prints, speelse details, originele materialen. Van trashy tot glamorous. Altijd verrassend, altijd recht in de roos.

Giulia

Giulia is ons schoenen en laarzen merk met deze winter pumps met hakken van 5 en 8 centimeter en in meer dan 40 kleuren. Verder hebben we de laarsjes van Giulia, in 10 kleuren, ook weer in huis.

SpaXperience

De Streetlife SpaXperience bestaat uit een aantal welnessproducten zoals badzout, voetzout, massageolie, handcreme, body butter en body scrub. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.